Rondreis op maat

coronavirus kroatie

Een rondreis door Kroatië lijkt je geweldig, maar waar begin je? Naast de bekende hoogtepunten wil je waarschijnlijk ook weg van de gebaande paden om de onontdekte plekjes en de lokale cultuur te ontdekken. Als local ken ik de aller mooiste (onontdekte) plekjes waardoor ik je rondreis door Kroatië echt bijzonder en uniek kan maken!

rondreis op maat
Rondreis op maat Kroatie

Rondreis op maat

coronavirus kroatie

Een rondreis door Kroatië lijkt je geweldig, maar waar begin je? Naast de bekende hoogtepunten wil je waarschijnlijk ook weg van de gebaande paden om de onontdekte plekjes en de lokale cultuur te ontdekken. Als local ken ik de aller mooiste (onontdekte) plekjes waardoor ik je rondreis door Kroatië echt bijzonder en uniek kan maken!

Waarom een rondreis op maat?

Dat het een rondreis door Kroatië gaat worden dat is zeker, maar waar begin je Eilandhoppen langs vele eilanden die Kroatië rijk is, wandelen door de unieke natuur in een van de acht nationale parken, het ontdekken van de lokale cultuur en keuken tot aan het bezoeken van de mooiste oude steden in Kroatië, het kan allemaal en ik help je er graag bij.

De rondreis is echt 100% op maat, je bepaalt zelf hoe je reis eruit komt de zien, ik help je daarbij door je advies en tips te geven om de rondreis onvergetelijk te maken.

Waarom ik je kan helpen bij het creëren van de perfecte rondreis? Met een Kroatische vader en Nederlandse moeder ken beide landen/culturen goed waardoor ik de “Nederlandse wensen” goed kan omzetten in de Kroatische beleving. Al mijn hele leven ben ik ieder jaar meerdere maanden in Kroatië te vinden, waar ik elk jaar weer opzoek ga naar de mooiste onontdekte plekjes. Door de jaren heen heb ik aardig wat van deze plekjes ontdekt en veel lokale contacten opgedaan die goed van pas komen tijdens het creëren van een rondreis. Reizen is niet alleen mijn hobby, door mijn studie Toerisme heb ik hier ook mijn werk van kunnen maken.

Al mijn kennis over Kroatië en reizen in het algemeen zorgen ervoor dat ik voor jou de perfecte rondreis voor jou kan samenstellen met daarbij:

  • Informatie over de benodigde documenten
  • Uitgebreide reisinformatie
  • Informatie over de verschillende bestemmingen
  • Tips over de leukste plekjes die alleen locals weten te vinden
  • Persoonlijk advies van een Kroatië expert
Hoe werkt een rondreis op maat?

Direct na de betaling ontvang je een email met daarin de vragenlijst met vragen over hoe jouw ideale vakantie eruit zou moeten zien. Door zoveel en zo nauwkeurig mogelijk je wensen door te geven kan ik een rondreis maken die volledig op jou is afgestemd, aan al jouw wensen voldoet en echt uniek is! Mocht ik na het ontvangen van de aanvraag nog aanvullende vragen hebben dan neem ik contact met je op.

Kies je voor pakket 2 of 3 dan stel ik eerst reisvoorstel op met daarin twee verschillende routes. Na het reisvoorstel bekeken te hebben is het aan jou om een keuze te maken tussen de twee routes of een combinatie van beide. Dit is het moment om je feedback met mij te delen zodat ik een goed beeld krijg van hoe jouw ideale rondreis door Kroatië eruit ziet.

Zodra alle wensen duidelijk zijn ga ik aan de slag met het uitwerken van de inhoudelijke details van rondreis. Hierbij vermeld ik alle informatie die je maar nodig hebt over de route naar Kroatië toe, de verschillende vluchten naar Kroatië, autohuur mogelijkheden, vertrektijden en kosten van de veerboot etc.

De rondreis werk ik uit door een uitgebreid dag tot dag reisplan te maken. In het reisplan vermeld ik naast de informatie over de bestemming zelf ook de leukste activiteiten, de mooiste stranden en de beste restaurants per bestemming. Per bestemming geef ik aan de hand van het reisgezelschap, de beschikbaarheid en de wensen die je hebt aangegeven in vragenlijst twee accommodaties opties.

De rondreis op maat is een voorstel, de losse onderdelen zoals vliegtickets, autohuur, accommodaties en activiteiten dien je zelf te boeken. Wel houd ik rekening met de beschikbaarheid en het opgegeven budget.

Zodra jouw persoonlijke rondreis door Kroatië af is ontvang je een email met daarin de rondreis. Wanneer je hebt gekozen voor pakket 2 of 3 is er de mogelijkheid om feedback te geven op de rondreis. Zijn er nog onderdelen die je graag anders had gezien? Ik pas ze graag voor je aan!

Wil je tijdens je vakantie 24/7 kunnen terugvallen op mij, dan kan dat met pakket 3. Je ontvangt een telefoonnummer waarop ik telefonisch en via whatsapp te bereiken ben. Zelf verblijf ik van mei t/m september in Kroatië waardoor ik (mocht het nodig zijn) in de buurt ben om je te ondersteunen.

de verschillende pakketten

Een rondreis op maat is voor iedereen verschillend en ook de hulp die iedereen daar bij wilt. Daarom heb ik drie verschillende pakketten samengesteld om zo voor iedereen de juiste ondersteuning te bieden.

Pakket 1

Na de betaling ontvang je de vragenlijst met vragen over jouw ideale rondreis. Aan de hand van deze antwoorden ga ik aan de slag met het uitwerken van de rondreis. Binnen een week ontvang je een email met daarin jouw persoonlijke rondreis door Kroatië.

Pakket 2

Ook bij dit pakket ontvang je na betaling de vragenlijst. Ik begin nu alleen niet direct met het uitwerken van de route, ik stel eerst een reisvoorstel op met daarin twee verschillende routes. Hierna volgt een feedback moment waarbij je kan aangeven welke route je het meest aanspreekt of welke onderdelen je graag met elkaar zou willen combineren. Aan de hand van deze feedback ga ik de rondreis uitwerken. Zodra de rondreis tot in detail is uitgewerkt ontvang je een email met daarin de op maat gemaakte rondreis. Ook nu is er nog een moment om feedback te geven zodat (mocht dat nodig zijn) de laatste aanpassingen kan doen.

Pakket 3

Wil je graag bijgestaan worden tijdens de rondreis zelf dan is er ook nog pakket 3. Bij dit pakket werkt het hetzelfde als bij pakket 2, alleen hebben we nu ipv via de email telefonisch contact. Je ontvangt het telefoonnummer waarop ik voor en gedurende de rondreis telefonisch en via whatsapp te bereiken ben.

Meer informatie over de verschillende pakketen vind je hier onder.

Waarom een rondreis op maat?

Dat het een rondreis door Kroatië gaat worden dat is zeker, maar waar begin je Eilandhoppen langs vele eilanden die Kroatië rijk is, wandelen door de unieke natuur in een van de acht nationale parken, het ontdekken van de lokale cultuur en keuken tot aan het bezoeken van de mooiste oude steden in Kroatië, het kan allemaal en ik help je er graag bij.

De rondreis is echt 100% op maat, je bepaalt zelf hoe je reis eruit komt de zien, ik help je daarbij door je advies en tips te geven om de rondreis onvergetelijk te maken.

Waarom ik je kan helpen bij het creëren van de perfecte rondreis? Met een Kroatische vader en Nederlandse moeder ken beide landen/culturen goed waardoor ik de “Nederlandse wensen” goed kan omzetten in de Kroatische beleving. Al mijn hele leven ben ik ieder jaar meerdere maanden in Kroatië te vinden, waar ik elk jaar weer opzoek ga naar de mooiste onontdekte plekjes. Door de jaren heen heb ik aardig wat van deze plekjes ontdekt en veel lokale contacten opgedaan die goed van pas komen tijdens het creëren van een rondreis. Reizen is niet alleen mijn hobby, door mijn studie Toerisme heb ik hier ook mijn werk van kunnen maken.

Al mijn kennis over Kroatië en reizen in het algemeen zorgen ervoor dat ik voor jou de perfecte rondreis voor jou kan samenstellen met daarbij:

  • Informatie over de benodigde documenten
  • Uitgebreide reisinformatie
  • Informatie over de verschillende bestemmingen
  • Tips over de leukste plekjes die alleen locals weten te vinden
  • Persoonlijk advies van een Kroatië expert
Hoe werkt een rondreis op maat?

Direct na de betaling ontvang je een email met daarin de vragenlijst met vragen over hoe jouw ideale vakantie eruit zou moeten zien. Door zoveel en zo nauwkeurig mogelijk je wensen door te geven kan ik een rondreis maken die volledig op jou is afgestemd, aan al jouw wensen voldoet en echt uniek is! Mocht ik na het ontvangen van de aanvraag nog aanvullende vragen hebben dan neem ik contact met je op.

Kies je voor pakket 2 of 3 dan stel ik eerst reisvoorstel op met daarin twee verschillende routes. Na het reisvoorstel bekeken te hebben is het aan jou om een keuze te maken tussen de twee routes of een combinatie van beide. Dit is het moment om je feedback met mij te delen zodat ik een goed beeld krijg van hoe jouw ideale rondreis door Kroatië eruit ziet.

Zodra alle wensen duidelijk zijn ga ik aan de slag met het uitwerken van de inhoudelijke details van rondreis. Hierbij vermeld ik alle informatie die je maar nodig hebt over de route naar Kroatië toe, de verschillende vluchten naar Kroatië, autohuur mogelijkheden, vertrektijden en kosten van de veerboot etc.

De rondreis werk ik uit door een uitgebreid dag tot dag reisplan te maken. In het reisplan vermeld ik naast de informatie over de bestemming zelf ook de leukste activiteiten, de mooiste stranden en de beste restaurants per bestemming. Per bestemming geef ik aan de hand van het reisgezelschap, de beschikbaarheid en de wensen die je hebt aangegeven in vragenlijst twee accommodaties opties.

De rondreis op maat is een voorstel, de losse onderdelen zoals vliegtickets, autohuur, accommodaties en activiteiten dien je zelf te boeken. Wel houd ik rekening met de beschikbaarheid en het opgegeven budget.

Zodra jouw persoonlijke rondreis door Kroatië af is ontvang je een email met daarin de rondreis. Wanneer je hebt gekozen voor pakket 2 of 3 is er de mogelijkheid om feedback te geven op de rondreis. Zijn er nog onderdelen die je graag anders had gezien? Ik pas ze graag voor je aan!

Wil je tijdens je vakantie 24/7 kunnen terugvallen op mij, dan kan dat met pakket 3. Je ontvangt een telefoonnummer waarop ik telefonisch en via whatsapp te bereiken ben. Zelf verblijf ik van mei t/m september in Kroatië waardoor ik (mocht het nodig zijn) in de buurt ben om je te ondersteunen.

de verschillende pakketten

Een rondreis op maat is voor iedereen verschillend en ook de hulp die iedereen daar bij wilt. Daarom heb ik drie verschillende pakketten samengesteld om zo voor iedereen de juiste ondersteuning te bieden.

Pakket 1

Na de betaling ontvang je de vragenlijst met vragen over jouw ideale rondreis. Aan de hand van deze antwoorden ga ik aan de slag met het uitwerken van de rondreis. Binnen een week ontvang je een email met daarin jouw persoonlijke rondreis door Kroatië.

Pakket 2

Ook bij dit pakket ontvang je na betaling de vragenlijst. Ik begin nu alleen niet direct met het uitwerken van de route, ik stel eerst een reisvoorstel op met daarin twee verschillende routes. Hierna volgt een feedback moment waarbij je kan aangeven welke route je het meest aanspreekt of welke onderdelen je graag met elkaar zou willen combineren. Aan de hand van deze feedback ga ik de rondreis uitwerken. Zodra de rondreis tot in detail is uitgewerkt ontvang je een email met daarin de op maat gemaakte rondreis. Ook nu is er nog een moment om feedback te geven zodat (mocht dat nodig zijn) de laatste aanpassingen kan doen.

Pakket 3

Wil je graag bijgestaan worden tijdens de rondreis zelf dan is er ook nog pakket 3. Bij dit pakket werkt het hetzelfde als bij pakket 2, alleen hebben we nu ipv via de email telefonisch contact. Je ontvangt het telefoonnummer waarop ik voor en gedurende de rondreis telefonisch en via whatsapp te bereiken ben.

Meer informatie over de verschillende pakketen vind je hier onder.

Pakket 1

coronavirus kroatie

Heb je nog geen idee waar je naar toe wilt in Kroatie, maar heb je wel bepaalde wensen en/of eisen? Met dit pakket ontvang je binnen een aantal dagen een speciaal voor jouw uitgewerkte route in je mailbox!

€155,-

Z

Een unieke op maat gemaakte route

Z

Advies over het reizen met de veerboot, auto, OV

Z

Een uitgebreid dag tot dag reisplan

Z

De leukste to do’s per bestemming

Z

De beste restaurants per bestemming

Z

Per bestemming twee opties voor een leuke accommodatie (rekening houdend met reisgezelschap, wensen, beschikbaarheid)

Pakket 2

coronavirus kroatie

Er zijn zoveel mooie plekjes in Kroatië dat er veel verschillende routes mogelijk zijn. Met dit pakket weet je zeker dat de rondreis die ik ga creëren ook echt bij je past. Niet alleen krijg je twee verschillende voorstellen waar je uit kan kiezen, je kan nadat je de voorstellen hebt gezien ook nog feedback geven. Zo creëren we samen een rondreis precies zoals jij die in gedachten hebt.

€225,-

Z

Een reisvoorstel met twee verschillende routes

Z

Twee feedback momenten over de route

Z

Een unieke op maat gemaakte rondreis op basis van de gekozen route

Z

Advies over het boeken van vliegtickets, huurauto

Z

Advies over het reizen met de veerboot, auto, OV 

Z

Een uitgebreid dag tot dag reisplan

Z

De leukste to do’s per bestemming

Z

De beste restaurants per bestemming

Z

Per bestemming twee opties voor een leuke accommodatie (rekening houdend met reisgezelschap, wensen, beschikbaarheid)

Pakket 2

coronavirus kroatie

Er zijn zoveel mooie plekjes in Kroatië dat er veel verschillende routes mogelijk zijn. Met dit pakket weet je zeker dat de rondreis die ik ga creëren ook echt bij je past. Niet alleen krijg je twee verschillende voorstellen waar je uit kan kiezen, je kan nadat je de voorstellen hebt gezien ook nog feedback geven. Zo creëren we samen een rondreis precies zoals jij die in gedachten hebt.

€225,-

Pakket 3

coronavirus kroatie

Heb je bijzondere wensen, wil je meer weten over Kroatie of vind je het gewoon fijn om je wensen telefonisch te bespreken dan kan dat ook! Kies je voor pakket 3 dan neem ik telefonisch contact met je op zodat we alles uitgebreid kunnen bespreken en ben ik ook tijdens je vakantie bereikbaar voor vragen.

€325,-

Z

Een reisvoorstel met daarin twee unieke routes

Z

Twee telefonische feedback momenten over de route

Z

Een unieke op maat gemaakte rondreis op basis van de gekozen route

Z

Advies over het boeken van vliegtickets, huurauto

Z

Advies over het reizen met de veerboot, auto, OV

Z

Een uitgebreid dag tot dag reisplan

Z

De leukste to do’s per bestemming

Z

De beste restaurants per bestemming

Z

Per bestemming twee opties voor een leuke accommodatie (rekening houdend met reisgezelschap, wensen, beschikbaarheid)

Z

24/7 bereikbaar voor vragen, ook tijdens je vakantie

What’s inside?

Benieuwd hoe de rondreis op maat eruit komt te zien? Dit is een voorbeeld met daarin de verschillende onderdelen die je in de rondreis op maat terug vind. Je ontvangt de rondreis als PDF bestand, zo kan je ook tijdens je vakantie heel makkelijk de rondreis openen op je tablet of telefoon. Zo heb je de route en de tips altijd bij de hand! 

What’s inside?

Benieuwd hoe de rondreis op maat eruit komt te zien? Dit is een voorbeeld met daarin de verschillende onderdelen die je in de rondreis op maat terug vind. Je ontvangt de rondreis als PDF bestand, zo kan je ook tijdens je vakantie heel makkelijk de rondreis openen op je tablet of telefoon. Zo heb je de route en de tips altijd bij de hand!